Nice to have

‘Nice to have’ omvat allerlei extraatjes die met het serveren en schenken van wijn en bubbels te maken hebben. Zo bevat ons assortiment enkele leuke glasmarkeerders. Vergis je nooit meer van glas door één van deze leuke glasmarkeerders toe te voegen aan jouw glas wijn of bubbels.

Kwaliteit

Siverra lectus mauris ultrices eros in. Siverra lectus mauris ultrices.

Uniek design

Siverra lectus mauris ultrices eros in. Siverra lectus mauris ultrices.

Duurzaam

Siverra lectus mauris ultrices eros in. Siverra lectus mauris ultrices.

Handgemaakt

Vervaardigd uit 90% hout, uit eigen boomgaard waarbij het kappen tot een minimum wordt beperkt en er op gelet wordt dat voor elke boom die verdwijnt, er één in de plaats komt. Doch is het doel om hoofdzakelijk met snoeihout te werken.
Door het gebruik van metaal tot een minimum te beperken, is ook hier de impact op het milieu tot een minimum beperkt. REpop® is niet enkel een kurkentrekker, het is een “way of living” waarbij genieten en respect voor ons milieu centraal staat.Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ecologisch

Ook de logistieke keten wordt zo kort mogelijk gehouden om brandstofverbruik en CO2 uitstoot te beperken. De REpop® kurkentrekker is volledig handgemaakt en niet behandeld met chemische producten wat ook hier de impact op het milieu beperkt. In tegensteling tot andere kurkentrekkers is REpop® 100% recycleerbaar. De kurkentrekker kan gepersonaliseerd worden volgens uw wensen zodat U uw bedrijf op een eco vriendelijke manier in de kijker kan zetten.

Greep uit ons gamma