Kwaliteit sinds 2016

Over ons

Van Breedam is importeur, distributeur en groothandel voor Italiaanse non-food artikelen.

Wine Bottles

Wat doen wij?

Van Breedam BV is een jonge groothandel in wijnaccessoires en keukengerei.  Wij zijn onafgebroken op zoek naar kwaliteitsproducten waarbij prijs, look en uniciteit van de producten voorop staan.
Tevens trachten we complementair aan ons “groothandel zijn” een verrijkende en ondersteunende partner te zijn voor onze klanten.

Hoe doen wij dat?

Wanneer Jan op zoek gaat naar een nieuw product om het aanbod mee aan te vullen doet hij dat het liefst door af te reizen naar zijn favoriete land, Italië. Hij reist er graag en veel naartoe en gaat daar graag op zoek naar nieuwe producten. Dit gebeurt door het bezoeken van winkeltjes en het rondstruinen in de steden. Hij heeft er zijn favoriete plekken waar hij de beste kwaliteitsproducten voor jou uitzoekt. De ‘speciallekes’, daar is hij naar op zoek. Collectors Items of een nooit eerder gezien model?
Dat vind je bij Van Breedam.

Onze geschiedenis

Tappotutto-wit-op-fles

2016

Tappotutto

Van Breedam als importeur, distributeur en groothandel, kent zijn oorsprong einde 2016.
In 2016 ontdekt Jan Van Breedam via een vriend die Italiaanse wijnen importeert een eenvoudige doch bijzonder efficiënte herbruikbare afsluitstop. Dit wijnaccessoire met de naam ‘Tappotutto’ is de start van een nieuw boeiend avontuur.

dza

2017

Ghidini

Toen midden 2017 Ghidini aan het assortiment werd toegevoegd, beperkte ons gamma zich niet langer tot alleen wijnaccessoires. Alle keukentoebehoren inclusief potten en pannen voegden zich nu toe aan het gamma. Liefhebbers van desserten vinden in ons assortiment alle gereedschappen voor de meest prachtige creaties.
Bredigo Farm Italy detail

2018

GP&me & Bredigo

Ook in 2018 werden nieuwe items en merken aan het gamma toegevoegd. Met het Italiaanse GP&me zijn we voortaan in staat om een volledig assortiment keukengerei in beukenhout aan te bieden. Gaande van houten lepels, spatels en ander keukengereedschap tot de houten snijplanken in diverse vormen en maten.
Met de introductie van REPOP for Bredigo en het eigen ontwerp van de FARM ITALY, werden de eerste producten van huismerk BREDIGO een feit

VERA inzetstomer Ambiente

2019

Healthy cooking

Tijdens de beurs in Frankfurt, stelde Ghidini een nieuwe lijn voor : “Vera“.
Vera staat voor een nieuwe culinaire beleving welke de jongste jaren enorm aan populariteit wint.   Met Healthy cooking leggen we de focus op duurzaamheid, ecologie en bieden we de juiste tools opdat vegetarisch- of veganistisch koken niet langer gepercipieerd zou worden met flauwe, haast smaakloze gerechten.
Van Breedam voegde deze lijn aan haar gamma toe als aanvulling op de reeds bestaande Vivà! lijn

ARIA-3-kleuren-van-site

2020

High end wijnaccessoires

In 2020 doen enkele high-end en meer exclusieve wijnaccessoires hun intrede. 
Na een succesvolle opstart als importeur, distributeur en groothandel, groeit het besef dat we ons dienen te onderscheiden en startte de zoektocht naar de meer unieke fabrikanten.  De overeenkomst met Farfalli srl, maakt dat we een prachtcollectie aan kurkentrekkers en accessoires kunnen aanbieden.
2020 is tevens het jaar dat we ons online verhaal opstarten.  
Let’s grow!

Wilt u met ons in zee?

Benieuwd hoe Van Breedam jou kan ondersteunen?