Van Breedam

Van Breedam is een groothandel, distributeur en importeur van Italiaanse wijnaccessoires en keukengerei.


B2B Webshop


Contact

Product categorieën

Huishoud

Van Breedam heeft een breed gamma aan keukentoebehoren. Ontdek hier ons aanbod.

Ga naar huishoud

Wijn Accesoires

Van Breedam’s passie zijn wijnaccesoires. Ontdek hier snel wat wij jou kunnen bieden.

Ga naar wijn accessoires

Over Van Breedam

Van Breedam is een groothandel die Italiaanse non-food artikelen verkoopt. Wat ooit begon met een passie voor wijnaccessoires groeide uit tot dit online verhaal. Van Breedam kent zijn oorsprong in 2016. In 2016 komt Jan Van Breedam in contact met een Italiaans wijnaccessoire door een vriend die Italiaanse wijnen importeert. Dit wijnaccessoire is de ‘tappotutto’. Een herbruikbaar ‘stopke’ om uw fles bubbels of wijn luchtdicht mee af te sluiten. Jan ging op zoek naar een Belgische verdeler. Wanneer bleek dat deze niet bestond is hij op zoek gegaan naar een fabrikant in Italië en al snel zou Van Breedam uitgroeien tot een gewaardeerd merk met als specialiteit de ‘tappotutto’.

Bekijk tappotutto

Waarom Van Breedam

Bij Van Breedam is een persoonlijke aanpak essentieel. Zelf kan u kiezen hoe u met ons samenwerkt. Wij passen ons graag aan u aan. Bestel je onze producten en heb je graag zelf de controle over wat er bijbesteld of aangevuld moet worden in jouw winkel? Dat kan! Heb je graag een op maat gemaakte service waarbij u ons een jaarbudget geeft met een daarbij horende besproken jaaropbrengst zodat wij controle hebben over de aanvulling en de rotatie van de producten? Dat kan evengoed. Vliegen de gele en de rode kurkentrekkers de deur uit maar blijven de groene hangen? Dan zorgen wij ervoor dat de groene vervangen worden door bijvoorbeeld rode. Jij bepaalt onze samenwerking.

Onze bestsellers

BredigoB2B Webshop

BredigoB2B Webshop

BredigoB2B Webshop

BredigoB2B Webshop

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor toekomstige promoties en acties

Persoonlijke aanpak

Bij Van Breedam staat klanttevredenheid voorop.

Service op maat

Je kiest zelf op welke manier je met ons in zee gaat. Productadvies nodig? Graag wat extra marketingondersteuning? Wij helpen je graag.

Kwaliteit

Onze producten worden met de grootste zorgvuldigheid voor u uitgekozen. Wij garanderen u producten met een sterke kwaliteit.

Levering uit stock

Van Breedam heeft al zijn producten op stock. Deze zijn dan ook direct leverbaar.

Wilt u met ons in zee?

Bezoek onze webshop


Webshop